Discovery +

Här hittar ni TV-tider för sändningar som görs för golftävlingar. De flesta sänds på Viasat Golf (streaming på viaplay.se) och på C More Golf (streaming på cmore.se).

Tills vidare så presenteras tv-programmet av tvmatchen.nu. När Golf.nu byggts klart och börjat få besök så kommer vi att ha egen presentation av Golf på TV.

Du kan också hitta information om hur du kan streama matcher live på Internet. Om du har en kabel- eller satellit-tv-leverantör kan du kanske se vissa matcher på din dator, telefon eller annan enhet.

PGA Tour

PGA Tour är en av de mest populära professionella golforganisationerna i världen. Den är främst verksam i USA men har även evenemang i Kanada, Mexiko och Asien. Touren sänds på många TV-nätverk, bland annat CBS, NBC, Golf Channel och ESPN. Du kan också hitta PGA Tour-tävlingar på olika streamingtjänster, till exempel fuboTV, Hulu med Live TV och AT&T TV Now.

European Tour

European Tour är en annan professionell golforganisation som har evenemang över hela världen. Den sänds på Golf Channel, NBC Sports och Sky Sports. Du kan också hitta European Tour-evenemang på olika streamingtjänster, till exempel fuboTV och NBC Sports Gold.

LPGA Tour

LPGA Tour är en professionell golforganisation för kvinnor. Den har sitt huvudkontor i USA men håller evenemang över hela världen. Touren sänds på Golf Channel, CBS och NBC. Du kan också hitta LPGA Tour-evenemang på olika streamingtjänster, till exempel fuboTV, CBS All Access och NBC Sports Gold.

PGA Champions Tour

PGA Champions Tour är en professionell golforganisation för spelare som är 50 år och äldre. Den har sitt huvudkontor i USA men arrangerar evenemang över hela världen. Touren sänds på Golf Channel, NBC och CBS. Du kan också hitta PGA Champions Tour-evenemang på olika streamingtjänster, till exempel fuboTV, CBS All Access och NBC Sports Gold.

Ryder Cup

Ryder Cup är en tvåårig laggolftävling mellan lag från Europa och USA. Ryder Cup sänds på Golf Channel, NBC och ESPN. Du kan också hitta Ryder Cup-matcher på olika streamingtjänster, t.ex. fuboTV, Hulu med Live TV och AT&T TV Now.

Solheim Cup

Solheim Cup är en tvåårig golftävling mellan lag från Europa och USA. Solheim Cup sänds på Golf Channel, NBC och ESPN. Du kan också se Solheim Cup-matcherna på olika streamingtjänster, till exempel fuboTV, Hulu med Live TV och AT&T TV Now.

President’s Cup

President’s Cup är en tvåårig laggolftävling mellan lag från USA och ett internationellt lag som består av spelare från hela världen (utom Europa). President’s Cup sänds på Golf Channel, NBC och ESPN. Du kan också se President’s Cup-matcherna på olika streamingtjänster, t.ex. fuboTV, Hulu med Live TV och AT&T TV Nu.