Om Golf.nu

Golf.nu lanserades 2019 och har sedan dess utvecklats mycket och har ambitionen att bli den största sajten i Sverige med fokus på Golf. Genom ett besök hos oss kan du ta del av all nödvändig information om turnering såväl som läsa nyttiga guider om utrustning.

Målet är att ständigt utvecklas och erbjuda en bättre tjänst – den självklara samlingsplatsen för den som vill följa golf.

Företaget bakom sajten

Golf.nu är en del av Lev livet nu AB. Utöver golf så driver vi, bland annat, även en informationssajt om friluftsliv.

Tipsa

Om ni vill tipsa oss om en nyhet så kan ni mejla oss på info@golf.nu.

Kontaktuppgifter

Lev livet nu AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Telefon: 079-3395109

Läs mer om oss på Allabolag

Kontakta oss på Golf.nu

Ni kan enklast nå oss genom att använda vårat kontaktformulär. Om du önskar att skriva direkt till någon av oss som arbetar med sajten hittar du våra kontaktuppgifter på sidan om oss i redaktionen.

Vår Redaktion

Vi som skriver innehållet på Golf.nu har många års erfarenhet av att bevaka sport på elitnivå.

Dessutom är vi medlemmar i Svenska Sportjournalistförbundet vilket gör oss till ackrediterad media som kan rapportera på plats.Svenska Sportjournalistförbundet

Här hittar du mer information om oss som jobbar med Golf.nu

Redaktionell Policy

  • Vårat främsta intresse är att delge besökarna med relevant information kring golf. Detta genom att skriva om relevanta händelser i golfvärlden, samt att sammanställa information som kan komma väl till nytta för den som är intresserad av ämnet.
  • Golf.nu´s journalistik ska vara så nära sanningen som möjligt och baseras på bästa tillgängliga fakta och uppgifter. När rykten florerar väljer vi att avvakta med publiceringar tills faktisk fakta finns att delge besökarna.
  • Vi är källkritiska och utgår ifrån information som publicerats av officiella källor. I de sammanhang som vi gör antaganden innan faktiskt information finns, till exempel gällande hur en laguppställning eller ett spelschema kan komma att se ut, är vi tydliga med att skriva ut detta.
  • Vi försöker att hålla en neutral ställning i de saker som vi rapporterar kring. De artiklar som skrivits i form av åsiktsjournalistik (till exempel krönikor) är tydligt markerade med detta.
  • Golf.nu´s journalister kan ta hjälp av AI-teknik i sitt arbete för att producera material. Detta kan ske till exempel genom om att få fram förslag på rubriker eller infallsvinklar till artiklar. Viktigt att tillägga är att allting vi publicerar är producerat, redigerat och faktagranskat av en människa.
  • Vi på redaktionen följer Journalistförbundets yrkesetiska regler.

GDPR

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med GDPR och vår behandling av personuppgifter.