Varumärket TaylorMade i golf är känt för sin innovation och ledarskap inom golfutrustning. Sedan starten 1979 har TaylorMade varit pionjärer inom utvecklingen av golfklubbor, särskilt drivrar, och har blivit ett av de mest framstående märkena på marknaden. Deras fokus ligger på att skapa produkter som förbättrar prestanda och spelupplevelse för golfare på alla nivåer.

Taylormade produkter

Innovation inom Driver-Design

TaylorMade har länge varit i framkanten när det gäller innovation av drivrar. De
var bland de första att introducera metallträklubbor på marknaden, vilket revolutionerade sporten. Deras fortsatta fokus på att förbättra driverdesignen har resulterat i framstående produkter som M-serien och SIM-drivrar, kända för sin prestanda och innovation.

Järnklubbor och Wedgar

Förutom drivrar, erbjuder TaylorMade ett brett utbud av järnklubbor och wedgar. De har utvecklat flera serier av järnklubbor, som P790 och Milled Grind wedgar, som kombinerar precision med spelbarhet. Dessa klubbor är designade för att ge golfare en ökad känsla och kontroll över sina slag.

Golfbollar och Tillbehör

TaylorMade tillverkar inte bara klubbor, utan också högkvalitativa golfbollar. Deras populära TP5 och TP5x bollar erbjuder en kombination av avstånd och känsla, vilket gör dem till ett populärt val för både amatörer och proffs. Utöver bollar, producerar TaylorMade en rad golfväskor, handskar och andra tillbehör.

Teknologiska Framsteg och Forskning

TaylorMade är ledande inom forskning och utveckling inom golfutrustningsindustrin. De investerar kontinuerligt i ny teknik för att förbättra sina produkter. Detta inkluderar utvecklingen av avancerade material, aerodynamiska designförbättringar och innovativ användning av artificiell intelligens för att skapa optimerade klubbor.

Engagemang för Professionella Golfare

TaylorMade är starkt engagerade i professionell golf och sponsrar flera av världens bästa spelare. Deras utrustning används regelbundet på både PGA och European Tours, vilket bevisar deras produkters kvalitet och prestanda på högsta nivå.
Genom att fortsätta innovera och utmana gränserna för golfutrustning, upprätthåller TaylorMade sin position som en av de mest inflytelserika och res

pekterade märkena inom sporten. Deras engagemang för kvalitet och prestanda, kombinerat med ett stadigt fokus på teknologisk utveckling, gör dem till ett föredraget val för golfare som strävar efter att förbättra sitt spel. TaylorMades dedikation till innovation och excellens har haft en bestående inverkan på golfutrustningsindustrin och kommer att fortsätta forma sportens framtid.