Cobra LTDx järn är det senaste tillskottet till Cobras hyllade golfklubbsfamilj, designade för att erbjuda en optimal kombination av distans, precision och förlåtande egenskaper. Dessa järnklubbor är utvecklade med hjälp av avancerad teknologi för att möta behoven hos golfspelare på alla nivåer. Med en innovativ konstruktion och materialval är Cobra LTDx järn skapade för att förbättra spelarens prestanda på golfbanan.

## Teknologiska Framsteg och Design

### PWR-COR Teknologi

Cobra LTDx järn är utrustade med den banbrytande PWR-COR teknologin, vilken använder en unik viktplacering för att maximera bollhastigheten och distansen. Denna teknologi placerar vikten lågt och framåt i klubban, vilket skapar en högre bollhastighet över hela klubbans träffyta.

### 3D-tryckt Nyloninlägg

Cobra LTDx järn är de första i sitt slag att införliva 3D-tryckta nyloninlägg. Denna innovativa design minskar vibrationer vid slaget, vilket ger en mjukare känsla utan att kompromissa med prestandan.

### CNC-fräst Träffyta

Varje klubb i LTDx-serien har en CNC-fräst träffyta som ger en konsekvent bollträff och förbättrad kontroll. Denna precision i tillverkningen garanterar att varje klubb levererar optimal spin och lanseringsvinkel.

## Material och Konstruktion

### Stål och Kolfiber

Cobra LTDx järn kombinerar stål och kolfiber för att skapa en lätt och förlåtande klubb. Kolfibern i skaftet minskar den totala vikten vilket gör det lättare för spelaren att generera högre klubhastighet.

### Hölje av Aluminium och TPU

Klubbhuvudet är förstärkt med ett hölje av aluminium och TPU (termoplastisk polyuretan), vilket bidrar till en förbättrad känsla och ljud vid slaget.

## Prestanda och Fördelar

### Distans och Förlåtande Egenskaper

Cobra LTDx järn är designade för att maximera distansen utan att offra förlåtande egenskaper. Den avancerade konstruktionen och teknologin gör det möjligt för golfspelare att slå längre och mer konsekventa slag, även vid off-center träffar.

### Förbättrad Bollkontroll

Tack vare den CNC-frästa träffytan och den innovativa designen, erbjuder Cobra LTDx järn en exceptionell bollkontroll, vilket ger spelaren förtroendet att sikta mot flaggan.

## Specifikationstabell

Modell Längd Loft Lie Svingvikt
LTDx 4 Järn 38.75″ 19° 61.5° D2
LTDx 5 Järn 38.25″ 21° 62° D2
LTDx 6 Järn 37.75″ 24° 62.5° D2

Cobra LTDx järn representerar en ny era inom golfklubbsdesign, där teknologisk innovation möter spelarbehov. Med en kombination av avancerade material och banbrytande teknologier erbjuder dessa järn en spelupplevelse som är både förlåtande och kraftfull.