Golfklocka Garmin s10 är en högteknologisk klocka designad för golfspelare. Den innehåller detaljerade avståndsinformation för över 41 000 förinstallerade golfbanor runt om i världen, och ger spelaren en fördel genom att erbjuda exakt avståndsmätning till framkant, bakkant och mitt på greenen.

Funktioner och fördelar med Golfklocka Garmin s10

Golfklocka Garmin s10 är mer än bara en klocka. Den är en digital caddie som ger dig all den information du behöver för att förbättra ditt spel. Med en högupplöst skärm, lång batteritid och robust konstruktion, är denna klocka byggd för att hålla.

En av de mest framträdande funktionerna hos Golfklocka Garmin s10 är dess förmåga att ge exakt avståndsinformation till greenen. Denna funktion är inte bara begränsad till avståndet till greenen, utan ger också avstånd till hinder och doglegs. Detta gör det möjligt för spelaren att planera sina slag mer effektivt och förbättra deras spelstrategi.

Användning av Golfklocka Garmin s10

Att använda Golfklocka Garmin s10 är enkelt och intuitivt. När du kliver upp på tee, känner klockan automatiskt av vilket hål du spelar och ger dig avståndsinformation baserat på din nuvarande plats. Du kan också manuellt ändra hål om du behöver det.

En annan användbar funktion är klockans digitala scorekort. Med denna funktion kan du enkelt hålla reda på din score under rundan och granska dina resultat efteråt. Dessutom kan du ladda upp din score till Garmin Connect, Garmins online community, för att jämföra dina resultat med andra spelare runt om i världen.

Tekniska specifikationer för Golfklocka Garmin s10

Golfklocka Garmin s10 har en rad tekniska specifikationer som gör den till ett utmärkt verktyg för alla golfspelare. Den har en vattentäthetsklass på 5 ATM, vilket innebär att den kan stå emot trycket på 50 meter under vatten, vilket gör den perfekt för en dag på golfbanan oavsett väder.

Klockan har en batteritid på upp till 12 timmar i golf-läge och upp till 14 veckor i klockläge. Dess högupplösta skärm gör det enkelt att se information även i starkt solljus.

Några av de tekniska specifikationerna för Golfklocka Garmin s10 inkluderar:

– Skärmstorlek: 23 x 23 mm
– Skärmupplösning: 128 x 128 pixlar
– Vikt: 35.5 g
– Batteritid: Upp till 12 timmar i golf-läge, upp till 14 veckor i klockläge
– Vattentäthet: 5 ATM

Golfklocka Garmin s10 är en kraftfull och praktisk enhet för alla golfspelare, oavsett skicklighetsnivå. Med dess exakta avståndsmätning, digitala scorekort och robusta konstruktion, är det en klocka som kan hjälpa dig att ta ditt spel till nästa nivå.