Golfklocka Garmin s20 är en avancerad teknisk enhet designad för att förbättra golfspelarens prestanda på banan. Den är utrustad med GPS och en rad andra funktioner som hjälper golfspelare att mäta avstånd, hålla koll på sina slag och analysera sitt spel.

Design och funktioner hos Garmin s20

Garmin s20 är en elegant och robust golfklocka som kombinerar stil med funktionalitet. Den är tillverkad med en högupplöst skärm som är lätt att läsa i starkt solljus. Dessutom är den vattentålig, vilket gör den perfekt för spel under alla väderförhållanden.

Den här golfklockan är utrustad med en inbyggd GPS som ger exakta avstånd till främre, mellersta och bakre delen av greenen, samt hinder och doglegs på mer än 41 000 förinlästa golfbanor världen över. Dessutom har den en funktion för automatiskt att spåra varje slag, vilket gör det möjligt för golfspelare att granska och analysera sitt spel efter varje runda.

Smart notifikationer och aktivitetsmätning

En av de mest framstående funktionerna hos Garmin s20 är dess smarta notifikationer. Golfspelare kan koppla sin golfklocka till sin smartphone för att få meddelanden om inkommande samtal, texter och e-post direkt på sin handled. Detta innebär att de kan hålla sig uppdaterade utan att behöva ta upp sin telefon mitt under spelet.

Utöver detta har Garmin s20 också inbyggd aktivitetsmätning. Den håller koll på steg, kalorier och sömn, vilket gör den till en utmärkt allround fitness tracker.

Garmin Connect Golf Community

Garmin s20 erbjuder tillgång till Garmin Connect Golf Community, en onlineplattform där golfspelare kan jämföra och tävla mot varandra. Genom att ladda upp sina rundor och statistik till Garmin Connect kan golfspelare analysera sitt spel, följa sina framsteg och jämföra sina resultat med andra spelare. Dessutom kan de även ladda ner sina rundor och spela mot en virtuell motståndare i Garmin Connect’s golfkurs.

TruSwing kompatibilitet

Garmin s20 är kompatibel med Garmin TruSwing, en golfklubbsensor som hjälper spelare att förbättra sin svingteknik. TruSwing ger detaljerad mätning och analys av svingdata, inklusive svinghastighet, klubbväg och klubbvinkel. När den används tillsammans med Garmin s20 kan golfspelare få en mer detaljerad och omfattande bild av sitt spel, vilket hjälper dem att förbättra sin prestanda på banan.