Golfklocka s12 är en avancerad GPS-klocka designad specifikt för golfare. Den är utrustad med en rad funktioner som hjälper golfare att förbättra sitt spel, inklusive avståndsmätning till greenen, automatisk spårning av slag och en digital scorekortfunktion.

Design och Skärm

Golfklocka s12 har en rund design som är både stilren och funktionell. Den är tillverkad av hållbara material som kan stå emot de tuffa förhållanden som ofta råder på en golfbana. Skärmen är en högupplöst, färgstark display som är lätt att läsa även i starkt solljus.

GPS och Avståndsmätning

En av de mest framstående funktionerna i Golfklocka s12 är dess GPS-teknik. Klockan har förinstallerade kartor över mer än 41 000 golfbanor världen över. Med hjälp av GPS-funktionen kan golfaren få exakta avstånd till greenen, vilket kan vara avgörande för att välja rätt klubba och slag.

Automatisk Spårning av Slag

Golfklocka s12 har en inbyggd funktion för automatisk spårning av slag. Detta innebär att klockan automatiskt registrerar varje slag du gör under en runda, vilket gör det lättare att följa upp och analysera ditt spel efteråt.

Digital Scorekortfunktion

En annan viktig funktion i Golfklocka s12 är den digitala scorekortfunktionen. Med denna funktion kan du enkelt hålla reda på din score under rundan, utan att behöva skriva ner något på ett pappersscorekort. Du kan även spara och granska dina tidigare rundor direkt i klockan.

Batteritid och Kompatibilitet

Golfklocka s12 har en imponerande batteritid. I GPS-läge kan klockan hålla igång i upp till 15 timmar, vilket är tillräckligt för flera rundor golf. Klockan är också kompatibel med både Android och iOS, vilket innebär att du kan synkronisera den med din smartphone för ännu fler funktioner och inställningar.