Att välja rätt golfskaft är avgörande för spelarens prestation på golfbanan. Dormy, en välkänd återförsäljare inom golfutrustning, erbjuder ett brett sortiment av golfskaft som passar olika spelstilar och preferenser.

Material och Teknologi


Golfskaft hos Dormy finns i olika material som grafit och stål. Grafit är lättare och kan hjälpa spelare med lägre svinghastigheter att uppnå längre slag, medan stål är tyngre och erbjuder mer kontroll för de med högre svinghastigheter. Teknologiska innovationer inom skaftdesign, som Torque och Kick Point, optimerar ytterligare prestandan genom att anpassa flex och vridstyrka efter spelarens unika sving.

Flex och Spelarnivå


Flexibiliteten i ett golfskaft är kritisk och varierar från Extra Stiff (X) till Ladies (L). Dormy tillhandahåller skräddarsydda lösningar där spelare kan testa olika flexnivåer för att hitta den som bäst kompletterar deras sving. Nybörjare kan dra nytta av ett mjukare skaft medan erfarna golfare ofta föredrar en styvare flex för bättre kontroll.

Custom Fitting


Dormy betonar vikten av custom fitting för att säkerställa att varje golfare får ett skaft som är anpassat efter deras individuella behov. Genom att analysera svinghastighet, bollflykt och andra svingparametrar kan experter hos Dormy rekommendera och anpassa ett golfskaft som förbättrar både noggrannhet och distans.

Varumärken och Prisklasser


Dormy erbjuder golfskaft från ledande varumärken som Titleist, Callaway, och TaylorMade. Oavsett om man söker ett budgetvänligt alternativ eller det senaste inom premiumsegmentet, finns ett brett spektrum av prisklasser som tillgodoser alla typer av golfspelare.

Att välja rätt golfskaft är en personlig process som kan ha stor inverkan på spelet. Dormy är en pålitlig partner för golfare som söker att optimera sin utrustning.