KBS Golfskaft – Innovation och Prestanda

## KBS Tour Series

Den populära KBS Tour-serien erbjuder en rad skaft designade för professionella spelare och seriösa amatörer. Med en avancerad stålkonstruktion och en unik stegvis härdningsprocess, levererar dessa skaft en optimal balans av känsla, stabilitet och prestanda. KBS Tour-skaft är idealiska för spelare som söker precision och kontroll i sina slag.

## KBS C-Taper

KBS C-Taper golfskaft är utformade för att maximera bollflykt och spin-kontroll. Genom att använda en avancerad teknologi som minskar spinn och ökar bollhastigheten, är C-Taper-skaften ett utmärkt val för spelare som vill uppnå en penetrerande bollflykt och ökad avstånd.

## KBS MAX

För golfare som behöver hjälp med högre bollflykt och ökad längd, erbjuder KBS MAX skaft en lösning. Dessa skaft är konstruerade med en lättviktsprofil som gör det möjligt för spelare att generera mer klubbhastighet och därmed längre slag.

## KBS TGI Tour Graphite Iron

KBS TGI Tour Graphite Iron är en serie grafitjärnskaft som kombinerar känslan av stål med fördelarna av grafit. Med en progressiv viktprofil och olika flexalternativ, tillgodoser dessa skaft ett brett spektrum av spelstilar och förmågor.

## KBS Custom Series

För de golfare som föredrar en personlig touch, erbjuder KBS Custom Series möjligheten att anpassa skaftets utseende. Med olika färger och finishar kan golfare skapa ett unikt utseende samtidigt som de drar nytta av KBS-skaftens överlägsna prestanda.