Titleist är ett varumärke som är synonymt med precision och kvalitet inom golfvärlden. Deras MB-serie, eller Muscle Back, är speciellt framtagen för den skickliga golfaren som söker en exceptionell kontroll och ett traditionellt utseende.

Design och Konstruktion


Titleist MB-järnklubbor är utformade med en klassisk muskelbackprofil som erbjuder en ren, kompakt bladform med minimal offset. Tillverkade med högkvalitativt smitt 1025 kolstål, ger de en mjuk känsla vid bollträff. Den smidda processen skapar en enhetlig metallstruktur som förstärker känslan och ger en oöverträffad feedback vid varje slag.

Prestanda och Spelbarhet


Med en fokus på precision, ger Titleist MB-järn en överlägsen arbetsförmåga och en konsekvent bollflykt. Den smala såldesignen och den optimerade CG-placeringen (Center of Gravity) möjliggör för spelaren att forma slagen och kontrollera bollflykten. Detta gör MB-serien till ett föredraget val bland tourspelare och låghandicapare.

Custom Fitting


Titleist värdesätter vikten av anpassade klubbor och erbjuder därför en omfattande custom fitting-process. Genom att anpassa längd, lie-vinkel, grepp och skaftstivhet kan golfare finjustera sina MB-järn för att perfekt matcha deras sving och förbättra deras spel.

Tekniska Specifikationer


MB-serien är utrustad med True Temper Dynamic Gold skaft, kända för deras höga prestanda och pålitlighet. Greppen är standard Golf Pride Tour Velvet, vilka erbjuder en suverän känsla och greppbarhet. Loft- och lie-vinklar följer traditionella standarder men kan anpassas för att passa individuella behov.

Titleist MB är en serie som står för tradition och kvalitet, och är konstruerad för att tillgodose de mest krävande golfarnas behov.