Titleist TSR är den senaste innovationen från en av golfvärldens mest ikoniska varumärken. Denna serie driver och fairwaywoods är designad för att möta de mest krävande spelarnas behov och leverera prestanda på högsta nivå. Med en kombination av avancerad teknologi och expertis, är Titleist TSR-serien framtagen för att optimera bollflykt, öka hastigheten och förbättra spelarens förmåga att forma sina slag.

Avancerad Aerodynamik och Hastighet


Titleist har integrerat den senaste aerodynamiska tekniken i TSR-serien för att minska luftmotståndet och optimera klubbhuvudets hastighet genom svingen. Den nya aerodynamiska formen är resultatet av omfattande forskning och tester, vilket ger spelare möjligheten att generera högre bollhastigheter och därmed längre slag.

Optimerad Viktfördelning


TSR-serien drar nytta av en strategiskt optimerad viktfördelning som förbättrar MOI (Moment of Inertia) och ger ökad stabilitet vid träffar utanför sweetspot. Detta leder till bättre kontroll och mer förlåtande egenskaper, vilket är avgörande för konsekvent prestanda på banan.

Justeringar för Personlig Anpassning


Med Titleist SureFit-hoselteknologi erbjuder TSR-serien en anpassningsbar upplevelse. Spelare kan justera loft och lie för att passa deras unika sving och preferenser, vilket möjliggör en finjustering av lanseringsvinklar och spinnrater. Denna personliga anpassning är en nyckelfaktor för att maximera prestandan för varje individuell spelare.

Material av Högsta Kvalitet


TSR-serien är konstruerad med premium material, inklusive avancerade titanlegeringar och specialutvecklade kompositer. Dessa material bidrar inte bara till klubbarnas hållbarhet och estetik, utan spelar också en avgörande roll i att skapa den känsla och ljud som erfarna golfare förväntar sig från en Titleist-klubba.

Med Titleist TSR-serien har varumärket återigen satt en ny standard för prestanda och innovation inom golfutrustning. Denna serie är en tydlig indikation på Titleists åtagande att ständigt förbättra och erbjuda produkter som hjälper golfare att nå sina mål och förbättra sitt spel.