Titleist T200 är en avancerad serie av golfjärn som erbjuder en perfekt blandning av prestanda, utseende och känsla. Designade för att möta kraven hos skickliga golfare, kombinerar T200-serien innovativ teknik med en klassisk design för att skapa järn som inte bara ser bra ut i bagen, utan också levererar på banan.

Avancerad Teknologi i Titleist T200


Titleist T200-järnen är utrustade med Max Impact-teknologi, vilket ger maximal hastighet över hela träffytan och bidrar till ökad bollhastighet och längd. Denna teknologi kombinerar en tunn L-Face-insats med en unik polymerkärna för att förbättra bollhastigheten utan att offra känslan vid träffen. T200-serien har också en progressiv setdesign där långa järn har större träffytor och lägre tyngdpunkter för att underlätta högre bollflykt, medan korta järn har en mer kompakt form för bättre kontroll och precision.

Estetik och Känsla


Utöver tekniska förbättringar har Titleist T200-järnen en sofistikerad look med rena linjer och en tour-inspirerad profil. Den minimalistiska designen är tilltalande för ögat och ger självförtroende vid adressering av bollen. Den särskilda känslan och feedbacken som T200-järnen ger vid varje slag är vad som verkligen skiljer dem från konkurrenterna. Med en smidd L-Face-insats och en omsorgsfullt konstruerad sammansättning av material, levererar T200-järnen en mjuk, men responsiv känsla som krävande golfare förväntar sig.

Optimerad Spelbarhet


T200-serien är inte bara byggd för att öka prestanda, utan även för att förbättra spelbarheten på banan. Med en strategiskt placerad tungsten-viktning i huvudet på järnen, har Titleist lyckats optimera tyngdpunkten för varje enskilt järn i setet. Detta resulterar i förbättrad stabilitet vid off-center-träffar och mer förlåtande egenskaper, vilket kan vara avgörande under en rond.

Passform för Skickliga Spelare


Medan T200-järnen är utformade för att vara tillgängliga för en bredare skara golfare, är de särskilt anpassade för spelare med en låg till medelhög handicap som söker en kombination av prestanda och förlåtande egenskaper. Den progressiva setdesignen och den avancerade teknologin gör T200 till ett idealiskt val för golfare som vill ta sitt spel till nästa nivå utan att kompromissa med känslan eller kontrollen över sina slag.