Titleist TruFeel är golfbollens nya definition av prestanda och känsla. Älskad av golfare för sin exceptionella spelbarhet, TruFeel kombinerar innovation med Titleists tradition av kvalitet för att skapa en boll som inte bara levererar på banan utan också ger spelaren en unik känsla av kontroll och förtroende vid varje slag.

## Titleist TruFeel Teknologi

Den senaste generationen av Titleist TruFeel golfbollar är utrustad med en patenterad TruTouch-kärna och en TruFlex-skalteknologi. TruTouch-kärnan är designad för att generera låg spinn vid långa slag, vilket bidrar till ökad distans och en jämnare bollflykt. TruFlex-skalet ger en mjukare känsla vid impact, vilket förbättrar spelarens feedback och kontroll vid närspel och puttning. Denna kombination av kärna och skal ger en boll som är optimerad för spelare som värdesätter känsla och prestanda.

## Fördelar med Titleist TruFeel

Med Titleist TruFeel får golfaren tillgång till en boll som inte kompromissar mellan känsla och avstånd. Den avancerade aerodynamiken med dess sferiskt tilled ytmönster, bidrar till en stabil och pålitlig bollbana även i blåsiga förhållanden. Detta gör att golfaren kan spela med förtroende, oavsett väder. Dessutom är TruFeel konstruerad för att ge en exceptionell hållbarhet, vilket innebär att golfaren kan lita på att bollens prestanda och utseende består över tid.

## Anpassning och Tillgänglighet

Titleist erbjuder en anpassningstjänst för TruFeel golfbollar, där spelare kan lägga till personlig text eller ett unikt nummer för att skilja sina bollar från andras. Detta är särskilt användbart vid tävlingar eller i spel med stora grupper. TruFeel finns tillgänglig i flera färgalternativ, inklusive den klassiska vita samt i hög synlighet i färgerna gul och röd, vilket gör det lättare för golfare att spåra sin boll i luften och på marken.

TruFeel är Titleists svar för golfaren som söker en högpresterande boll med överlägsen känsla. Med en prisvärd prispunkt är den tillgänglig för ett brett spektrum av spelare, vilket gör den till en populär val i golfbollsbranschen.