Titleist Velocity golfbollar är designade för spelare som vill maximera distansen och uppleva en kraftfull bollflykt. Dessa bollar kombinerar högteknologiska innovationer med beprövad prestanda för att ge golfare en konkurrensfördel på banan.

Optimerad Flyktteknologi


Titleist Velocity använder en avancerad LSX-kärna som är utformad för att generera hög bollhastighet. Denna kärna arbetar tillsammans med en sferiskt formad 328 tetraeder dimple design, vilket optimerar aerodynamiken för en stabil och penetrerande bollflykt. Resultatet är en boll som skär genom vinden och bibehåller sin hastighet, även på längre distanser.

Utmärkt Känsla och Kontroll


Trots sitt fokus på distans, kompromissar inte Titleist Velocity med känslan. En tunnare NaZ+ ytterskal ger en mjukare känsla vid impact, vilket ger spelare en bättre kontroll vid närspel och puttning. Denna kombination av hastighet och känsla gör bollen till ett mångsidigt val för golfare på alla nivåer.

Varaktig Hållbarhet


Titleist är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och Velocity är inget undantag. Med sitt hållbara ytterskal står bollen emot de slitage som kan uppstå under en runda, vilket säkerställer att golfaren kan lita på dess prestanda hål efter hål.

Titleist Velocity är utformad för att ge maximal distans utan att offra känslan. Denna balans av egenskaper gör den till ett utmärkt val för golfare som strävar efter längre drivar och vill ha en pålitlig bollspel under hela rundan.